Tort de ciocolata cu biscuti de cacao

Se inmoaie ciocolata in foarte putina apa calduta. Se adauga galbenusurile, zaharul si albusurile batute spuma. Intre doua straturi de biscuiti se str

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. biscuiti cu cacao
  • 150 gr. ciocolata
  • 80 gr. zahar pudra
  • 4 oua
  • 1/4 kg. frisca
  • rom

Mod de preparare

Se inmoaie ciocolata in foarte putina apa calduta. Se adauga galbenusurile, zaharul si albusurile batute spuma. Intre doua straturi de biscuiti se stropeste cu rom, se pune crema spuma obtinuta. Se tine la rece 1-2 ore si se serveste cu frisca deasupra.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide