Tort de ciocolata cu 3 creme

Se prepara budincile dupa indicatiile de pe plicuri, se lasa la racit dupa care se mixtaza cu 150 gr. unt (450 gr. in total) Pentru acoperit tortul s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente pentru foile de piscot:
  • 8 oua
  • 16 linguri zahar
  • 16 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • Praf de copt
  • Se coc 4 foi pe dosul tavii. (varianta mai simpla – un pachet de foi de cacao din comert)
  • Pentru creme:
  • 1 plic budinca de cocos + 1 lingura amidon
  • 1 plic budinca de capsuni + 1 lingura amidon
  • 1 plic budinca de vanilie la care am adaugat zeama de la 1 lamaie + 1 lingura amidon

Mod de preparare

Se prepara budincile dupa indicatiile de pe plicuri, se lasa la racit dupa care se mixtaza cu 150 gr. unt (450 gr. in total)

Pentru acoperit tortul si figurine:

500 gr. pasta de migadle

250 gr. zahar pudra

Coloranti gel (eu folosesc marca Wilton)
Reteta Tort de ciocolata cu 3 creme a fost propusa de Ilinca

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri din carne de vita

De mult timp sunt în plan, rulorurile din carne de vită. ;) Mereu am avut o reticență, din cauza Zmeișorilor, ce nu prea...

Rulouri din carne de vita
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide