Se fierb castanele pana se pot curati. Apoi se rad pe razatoare cat sunt calde. Se freaca untul spuma. In unt se adauga zaharul cu vanilia si cate un
Se fierb castanele pana se pot curati. Apoi se rad pe razatoare cat sunt calde. Se freaca untul spuma. In unt se adauga zaharul cu vanilia si cate un galbenus, dupa fiecare
frecand bine. Dupa aceea se includ migdalele curatate si macinate si castanele rase.
Din nou se amesteca un sfert de ora si se adauga albusurile spuma tari. Se amesteca usor. Se toarna
compozitia intr-o forma unsa.
Se fierbe in bain marie o ora. Se serveste cu frisca.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Placinta cu mere delicioasa
Prajitura cu biscuiti lamaie si nuca
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post