Tort de castane cu glazura de ciocolata

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date prin masina, pesmetul si albusurile

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 6 oua
  • 140 g zahar
  • 100 g castane
  • 50 g pesmet
  • Umplutura:
  • frisca indulcita
  • piure de castane
  • Glazura:
  • glazura de ciocolata

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date prin masina, pesmetul si albusurile batute.

Compozitia se coace in forma unsa si presarata cu faina. Blatul racit se taie in doua si se umple cu frisca batuta, indulcita si amestecata cu castane.

Se toarna deasupra o glazura de ciocolata.
Pofta buna!

Alte retete dulciuri recomandate:

Ciocolata de casa

Tarta cu zmeura si branza dulce

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors