Albusurile de oua cu 250 g zahar se bat spuma. Se adauga 250 g castane fierte si zdobite si 2 linguri de faina. Se toarna intr-o tava unsa cu unt si t
Albusurile de oua cu 250 g zahar se bat spuma. Se adauga 250 g castane fierte si zdobite si 2 linguri de faina. Se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se baga la cuptor. Dupa ce s-a racit, blatul se taie in doua si se umple cu crema.
Crema: se fierbe un sirop din 250 g zahar, 100 ml apa si un zahar vanilat. Se ia de pe foc, se adauga 250 g castane fierte si zdrobite, 60 g unt si se amesteca pana cand acesta din urma se topeste. Se baga la frigider pana se intareste. Blatul se unge cu aceasta crema. Se glazureaza cu ciocolata.
Glazura: se freaca 20 g unt cu 50 g cacao, se fierbe un sirop dens din 100 g zahar si 50 ml apa, dupa care se toarna peste untul cu cacao si se amesteca bine.
Alte retete tort recomandate
Tort diplomat
Tiramisu
ort cu mere intregi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post