Spalam capsunile, indepartam frunzele si le scurgem. Punem deoparte 4-5 bucati pentru decor. Amestecam bine smantana si zaharul vanilat. Dizolvam gela
Spalam capsunile, indepartam frunzele si le scurgem. Punem deoparte 4-5 bucati pentru decor. Amestecam bine smantana si zaharul vanilat. Dizolvam gelatina conform instructiunilor, o lasam putin la rece, apoi o adaugam la smantana. Lasam la rece pana se intareste. Asezam intr-o forma de tort de 20 de cm in diametru 2 straturi de piscoturi (le rupem in 2 sau 4). Stropim piscoturile cu sucul de mere amestecat cu romul si asezam capsunile (taiem in jumatate 6 capsuni mari). Turnam restul de crema in mijlocul tortului. Intindem crema si decoram cu capsuni. Punem la frigider 3 ore. Decoram cu fulgi de ciocolata, frisca si restul capsunilor puse deoparte. Se consuma imediat.
Alte torturi si prajituri
Tort visine
Tort mere
Tort tiramisu
Diplomat
Nu prea e nevoie de multe cuvinte pentru această reţetă. Am să vă spun doar că este desertul perfect pentru o duminică...
Placinta invartita cu mereIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala