Tort de capsuni cu crema de branza

Se asaza baltul pe un platou, se unge cu gem si se asaza de jur imprejur inelul de la o forma de tort Se inmoaie gelatina, se incalzeste intr-un vas z

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 blat cumparat sau facut unul simplu
  • 50 g de gem de capsune
  • 600 de capsune proaspete
  • un plic gelatina sau 9 foi de gelatina
  • 50 de gr zahar
  • 100ml lapte
  • 400 g crema de branza
  • 400 ml frisca
  • 1 plic tort gelee rosu

Mod de preparare

Se asaza baltul pe un platou, se unge cu gem si se asaza de jur imprejur inelul de la o forma de tort

Se inmoaie gelatina, se incalzeste intr-un vas zaharul cu laptele

Se pune crema de branza si se amesteca bine cu mixerul.

Se pune la racit crema de branza cu gelatina in jur de 2 ore apoi se bate frisca bine si se amesteca cu crema.

Se lasa la racit cam 30 de min.

Se taie cam 200 de gr de capsuni in 4 si se amesteca cu frisca si cu crema.

Se pune gemul pe blat si se toarna crema peste.

Se mai lasa 30 de min la rece.

Se taie in jumate capsunele ramase si se pun peste si se prepara tort geleul dupa instructiuni si se pune peste capsune.
Reteta Tort de capsuni cu crema de branza a fost propusa de Cosmina_Liana

Alte retete:Tort de capsuni cu mascarpone; Tort de limette cu branza

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors