Tort de capsuni

Batem frisca si pisam le cu ul pudra, zeama de lamaie si ul vanilat. Gelatina fiarta si racita o adaugam la crema si o punem la rece. Umplem cele 3 fe

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piscot rotund (taiat in 3 felii)
  • 250 gr
  • 85 gr pudra
  • 1 plic vanilat
  • Sucul de la o jumatate de lamaie
  • 500 ml frisca racita
  • 1 plic de gelatina
  • Pentru decor:
  • proaspete
  • Piscoturi

Mod de preparare

Batem frisca si pisam le cu ul pudra, zeama de lamaie si ul vanilat. Gelatina fiarta si racita o adaugam la crema si o punem la rece. Umplem cele 3 felii de piscot rotund si punem din nou la rece, in frigider. Decoram dupa preferinte.
Alte dulciuri retete recomandate

Prajitura cu visine

Dulceata de capsuni

Prajitura cu caise

Compot de caise

Gem de caise

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala