Se bat albusurile de la 5 oua spuma, se adauga 100g zahar si se bat in continuare pana se obtine o spuma tare. Se pun galbenusurile treptat, 50g unt
Se bat albusurile de la 5 oua spuma, se adauga 100g zahar si se bat in continuare pana se obtine o spuma tare. Se pun galbenusurile treptat, 50g unt iar la sfarsit 75g de faina. Se amesteca bine pana se obtine un aluat. Din aluatul preparat se coc, pe rand, 5 foi timp de 4-5 minute fiecare, intr-o forma tapetata cu pergament. Se desprind din forma, se inlatura hartia si se asaza pe o suprafata plana sa se raceasca.Se freaca pudra de cacao cu 250g de unt.
Se bat albusurile de la 3 oua spuma cu 200g zahar si o lingura cu rom. Se adauga galbenusurile, unul cate unul si 3 linguri de apa. Se pune compozitia la bain-marie si se amesteca cu o lingura de lemn timp de 8 minute apoi se ia de pe foc.
Se adauga compozitia de unt cu cacao, zaharul vanilat si de bate in continuare pana se ingroasa ca o crema.
Se aseaza foile de tort una peste alta cu crema de ciocolata intre ele. Se imbraca tortul in crema.
Alte
Tiramisu
Diplomat
Tort de visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post