Gelatina se lasa la inmuiat in zeama de compot rece, timp in care se pregateste budinca in lapte, conform instructiunilor de pe pachet. Zeama de compo
Gelatina se lasa la inmuiat in zeama de compot rece, timp in care se pregateste budinca in lapte, conform instructiunilor de pe pachet. Zeama de compot se infierbanta (dar fara a se fierbe) pana la dizolvarea gelatinei. In tava rotunda pentru tort se aranjeaza un rand de biscuiti (piscoturi) si se insiropeaza cu o parte din zeama de compot. Se aseaza apoi un rand de fructe (daca sunt mari, se taie bucatele). Peste fructe se toarna toata budinca, apoi alt rand de fructe, iar deasupra biscuiti insiropati cu zeama de compot. Tortul se preseaza putin si se da la rece pentru cel putin trei ore. Dupa racire se rastoarna si se orneaza cu frisca.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios