Tort de biscuiti cu frisca

Biscuitii se sfarima,intr-un castron, peste care se toarna un sirop nu prea fierbinte, preparat din apa si 3linguri de zahar. Restul de zahar se freac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. biscuiti
  • 200 gr. margarina
  • 150 gr. zahar
  • 500 ml apa
  • un plic frisca

Mod de preparare

Biscuitii se sfarima,intr-un castron, peste care se toarna un sirop nu prea fierbinte, preparat din apa si 3linguri de zahar. Restul de zahar se freaca cu margarina, care se va incorpora cu biscuitii inmuiati, se amesteca bine, dupa care se asaza pe un platou. Se da o forma peste care se toarnafrisca. Se orneaza dupa preferinta.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala