Pentru tortul de biscuiti cu crema de vin se freaca intr-o cratita patru linguri de zahar, faina si galbenusurile peste care se toarna laptele clocotit.
Pentru tortul de biscuiti cu crema de vin se freaca intr-o cratita patru linguri de zahar, faina si galbenusurile peste care se toarna laptele clocotit. Se pune pe foc, se amesteca si cand incepe crema sa se ingroase, se adauga 1/2 pahar cu vin. Se pun intr-un castron biscuitii rupti in bucati mici. Deasupra se toarna crema de vin fierbinte. Se da la rece. A doua zi se asaza compozitia pe o farfurie rotunda, in forma de tort, sau dreptunghiulara. Se bat albusurile spuma cu patru linguri de zahar si marmelada si se acopera tortul complet cu aceasta spuma. Se serveste.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala