Se taie rahatul in bucati mici si se pune la topit, pe foc mic, apoi se amesteca cu nucile maruntite si cu biscuitii rupti. Se ard cele 8 bucati de z
Se taie rahatul in bucati mici si se pune la topit, pe foc mic, apoi se amesteca cu nucile maruntite si cu biscuitii rupti. Se ard cele 8 bucati de zahar, se sting cu laptele si se toarna peste nuci si rahat. Se mai adauga putin rom si coaja de lamaie si se amesteca bine. Se asaza apoi compozitia pe un platou. Se pregateste separat crema. Se topeste zaharul in laptele cald, apoi se amesteca cu cacaua si untul si se mai lasa putin la fiert, amestecand continuu. Se lasa la racit, apoi se acopera blatul cu aceasta crema. Se orneaza cu bezele colorate.
Se serveste dupa cateva ore, timp in care va sta la rece.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu gem Prajitura snikers Tiramisu
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post