Se fierbe faina amestecata cu apa. Se amesteca pana se raceste. Separat, se freaca margarina cu zahar, cacao si vanilie, pana devine o crema spumoasa
Se fierbe faina amestecata cu apa. Se amesteca pana se raceste. Separat, se freaca margarina cu zahar, cacao si vanilie, pana devine o crema spumoasa. Se amesteca cele doua preparate, turnandu-se cate putin si frecand permanent ca sa nu se taie. Se lasa sa stea 1 ora la frigider. Se prepara un sirop din zahar, apa si rom in care se scufunda rapid fiecare biscuit si se aseaza pe un platou, unul langa altul. Deasupra se intinde un strat de crema, se intinde un alt strat de biscuiti insiropati si alt strat de crema, continuandu-se pana se termina ingredientele. Se imbraca tortul cu crema si se decoreaza dupa gustul si fantezia fiecaruia.
Se serveste dupa ce sta la rece cateva ore. Alte retete de dulciuri:
Tort cu capsuni
Tort cu mere si crema de zahar ars
Prajitura negresa
Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...
Omleta cu dovlecel si telemea de oaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala