Se prepara puddingul dintr-un litru de lapte. Frisca praf se bate cu mixerul impreuna cu 150 ml. lapte. Se face un sirop din apa, zahar si esenta de v
Se prepara puddingul dintr-un litru de lapte. Frisca praf se bate cu mixerul impreuna cu 150 ml. lapte. Se face un sirop din apa, zahar si esenta de vanilie. Pe un platou dreptunghiular se aseaza un strat de biscuiti si se insiropeaza. Se toarna apoi un strat de pudding cald, inca unul de bisuiti insiropati, apoi pudding, ultimul strat fiind de biscuiti. Deasupra se intinde frisca si se pudreaza cu cacao. Se da la rece.
Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...
Omleta cu dovlecel si telemea de oaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala