Foile de blat: Din componentele de blat se face un aluat, din care se intind foi subtiri cu sucitorul si se coc la cuptor. Umplutura: Bananele se taie
Foile de blat:
Din componentele de blat se face un aluat, din care se intind foi subtiri cu sucitorul si se coc la cuptor. Umplutura:
Bananele se taie in bucatele rotunde si subtiri, se includ in zahar fin pisat cu rom si se lasa un timp.
Apoi se pun intre foile de blat.
Tortul se glaseaza cu glazura de lamaie sau se acopera cu frisca.
Daca se glaseaza atunci nu se mai orneaza cu frisca.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete de dulciuri:
Orez cu lapte reteta egipteana
Lapte de pasare
Budinca de gris cu lapte
Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc". Ma gandesc ca nu este asa de greu sa pregatiti ceva bun si aspectuos copiilor,...
Budinca bicoloraIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala