Se bat pe foc slab sau in bain marie ouale cu galbenusurile, ul si vanilia. Dupa ce compozitia s-a racit se adauga untul spuma si faina. Se coace. Bl
Se bat pe foc slab sau in bain marie ouale cu galbenusurile, ul si vanilia. Dupa ce compozitia s-a racit se adauga untul spuma si faina.
Se coace. Blatul rece se taie si se umple cu marmelada de ananas cu care se si acopera in intregime.
In mijlocul tortului se plaseaza blatul garnitura, care este mai mic si se prepara din miez de cozonac inmuiat in sirop si rom, iar deasupra se acopera cu albus batut bine cu ul pudra, turnat cu spritul.
Se da putin la cuptor sa se usuce glazura. Acest blat
garnitura ar fi ca un alt etaj.
Se glaseaza apoi tortul cu serbet roz, alb sau verde sau combinat din toate si se garniseste cu serbet de ciocolata si frunze verzi de ananas.
Pofta buna!
Va recomandam si alte prajituri
:
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Prajitura simpla si rapida cu visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post