Ungeti o forma cu margarina. Caliti putin fulgii de cocos si presarati-i in tava. Cuptorul incalzit la 175grade. Bateti spuma albusurile,adaugand puti
Ungeti o forma cu margarina. Caliti putin fulgii de cocos si presarati-i in tava. Cuptorul incalzit la 175grade. Bateti spuma albusurile,adaugand putin cate putin zaharul. Adaugati si galbenusurile , amestecand continuu, apoi faina, amidonul si praful de copt. Turnati coca in tava si coaceti 15-20 minute. Dupa coacere scoateti blatul din tava si lasati-l sa se raceasca. Pentru crema:Inmuiati gelatina,taiati cubulete 4 rondele de ananas,iar pe celelalte puneti-le deoparte. Amestecati iaurtul cu zaharul. Incorporati gelatina in masa de iaurt. Puneti crema la frigider cca. 20 de min. Bateti spuma frisca cu zaharul vanilat si amestecati-o cu crema impreuna cu bucatelele de ananas. Taiati blatul astfel incat sa obtineti 3 discuri. Puneti in jurul unuia un inel special si adaugati jumatate din crema cu ananas,asezati deasupra al doilea blat si puneti restul de crema. Acoperiti blatul cu fulgi de cocos. Puneti tortul cca 3 ore la rece. Bateti frisca spuma si ungeti cu ea marginile tortului iar cu restul spritati floricele. Taiati rozetele de ananas in doua jumatati si ornati marginile. Opriti o jumatate de rozeta de ananas pe care o taiati bucatele si ornati tortul.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post