Blatul. Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga alunele prajite, curatate si rasnite, dupa care compozitia s
Blatul.
Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga alunele prajite, curatate si rasnite, dupa care compozitia se coace in forma unsa. Rece se taie orizontal in doua, se
umple cu crema si se imbraca cu aceeasi crema.
Se freaca galbenusurile cu zaharul, alunele macinate si rasa, in bain marie, apoi se adauga cafeaua. Se ia de pe foc si cand este aproape rece se adauga untul frecat spuma.
Este un tort care se poate pregati pentru Florii
Garnisim tortul cu alune izate si sfaramate.
Alte retete recomandate
Glazura de ciocolata
Tort cu visine Padurea Neagra
Tort de zahar ars
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post