Se freaca bine margarina cu zaharul. Se adauga oul, faina si alunele care au fost macinate in prealabil. Se framanta un aluat din care se fac trei fo
Se freaca bine margarina cu zaharul. Se adauga oul, faina si alunele care au fost macinate in prealabil. Se framanta un aluat din care se fac trei foi. Se coc pe rand intr-o forma de tort unsa cu margarina. Separat, se bate frisca cu esenta de cafea si se indulceste dupa gust. Aceasta crema se pune intre foi si se da la rece.
Se poate orna cu alune intregi si cu boabe de cafea. Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Tort cu zmeura
Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...
Omleta cu dovlecel si telemea de oaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala