Blatul. Albusurile spuma se amesteca cu zaharul tos pisat si se bat in continuare. Se adauga faina, alunele si untul spuma. Se coc atatea foi cate ies
Blatul.
Albusurile spuma se amesteca cu zaharul tos pisat si se bat in continuare.
Se adauga faina, alunele si untul spuma. Se coc atatea foi cate ies din compozitie.
Crema.
Se amesteca galbenusurile cu zaharul pisat si laptele, se freaca bine si se fierbe se fierbe compozitia in bain marie pana se ingroasa ca sa nu se taie, dupa care se ia
de pe foc si se includ apoi alunele prajite si rasnite. in untul spuma si cicocolata topita se adauga cate putin din compozitia calduja. Se umple tortul cu aceasta crema si se da la rece.
Se orneaza cu fondantul de cacao parfumat cu lichior, care se prepara astfel: se topeste zaharul in laptele fierbinte sau apa, se adauga cacaua cernuta, se fierbe totul la foc domol pana se leaga ca de serbet,continuand sa se frece si dupa ce se ia de pe foc, in care timp se toarna lichiorul.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post