Se freaca ouale timp de 20 minute cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga faina si se pune aluatul intr-o forma de tort unsa. Pe acest aluat se
Se freaca ouale timp de 20 minute cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga faina si se pune aluatul intr-o forma de tort unsa.
Pe acest aluat se pun agrise, asezate foarte des, lasand de jur imprejur o margine fara fructe.
Aceasta margine creste in timpul coptului.
Dupa ce este gata copt, se presara cu zahar si se mai lasa cateva minute la cuptor sa prinda culoare.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate:
Tort de mere
Tort cu visine padurea neagra
Tort cu capsuni
Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...
Biscuiti aperitiv, cu cascavalIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala