Tort de agrise

Se freaca ouale timp de 20 minute cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga faina si se pune aluatul intr-o forma de tort unsa. Pe acest aluat se

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 3 oua
  • 120 gr zahar
  • putina sare
  • coaja de lamaie
  • 180 gr faina
  • Umplutura:
  • agrise coapte
  • Garnitura:
  • zahar

Mod de preparare

Se freaca ouale timp de 20 minute cu zaharul si coaja rasa de lamaie. Se adauga faina si se pune aluatul intr-o forma de tort unsa.

Pe acest aluat se pun agrise, asezate foarte des, lasand de jur imprejur o margine fara fructe.

Aceasta margine creste in timpul coptului.

Dupa ce este gata copt, se presara cu zahar si se mai lasa cateva minute la cuptor sa prinda culoare.
Pofta buna!

Alte torturi recomandate:

Tort de mere

Tort cu visine padurea neagra

Tort cu capsuni

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Biscuiti aperitiv, cu cascaval

Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...

Biscuiti aperitiv, cu cascaval
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala