Se face un blat obisnuit: se bat ouale cu zaharul, se adauga praful de copt, esenta si usor faina in ploaie. Se toarna compozitia intr-o tava rotunda
Se face un blat obisnuit: se bat ouale cu zaharul, se adauga praful de copt, esenta si usor faina in ploaie.
Se toarna compozitia intr-o tava rotunda cu fundul detasabil de 28 cm se pune hartie de copt pe fundul formei ca sa se desprinda usor si se da la cuptor.
Se raceste.
Se unge blatul cu 2-3 linguri de gem (incalzit putin la microunde)
Se aseaza un strat de zmeura curatata si spalata
Crema:
Se amesteca 250 g branza de vaci cu un galbenus. Se adauga 3 plicuri de cappucino dizolvate in 150 ml apa. Se amesteca bine. Separat se fac 400 g frisca. Se pun la inmuiat 12 foi de gelatina (20g). Se topesc apoi pe baie de abur. Se inglobeaza in crema de branza. La sfarsit se adauga frisca. Aoi 1/2 ciocolata Milka cu lapte data pe razatoarea mare.
Se pune un inel in jurul tortului Se toarna crema. Se da la frigider 2 ore.
Pe deasupra se orneaza cu un Tort Gelly, facut dint-o jumatate de cana de sirop de zmeura si jumatate de cana de apa+ 2 linguri zahar. Am turnat caldut peste crema dupa vreo ora de stat la frigider si am obtinut o pelicula rosie deasupra.
Se orneaza cu carlionti de ciocolata alba am pus zmeura deasupra si am pudrat cu foarte putina cacao.
Reteta Tort cu zmeura si crema cappucino a fost propusa de T Irina
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post