Tortulcu zmeura este delicios, aspectuos, cu ciocolata alba si fructe, o combintatie delicioasa pentru orice ocazie festiva.
Mod de preparare:
Blaturile:
Se bat albusurile spuma cu un varf de cutit de sare,se adauga apoi zaharul pana devine o spuma tare si lucioasa. Se paga apoi galbenusurile,esenta de vanilie,zaharul vanilat si uleiul. Se mesteca dupa care se introduce faina si praful de cop,se mesteca si la final nuca de cocos. Compozitia vine impartita in 3 ,pentru trei blaturi si se pun la copt intre 15 si 20 minute fiecare,depinde de temperatura cuptorului.
Crema:
Se hidrateaza plicul de gelatina ,10 minute intr-o cana/pahar de 50 ml apa.
Se fierb galbenusurile cu zaharul si laptele pe baie de aburi pana se ingroasa dupa care se ia de pe foc si se adauga gelatina cat inca crema este fierbinte.Ciocolata se topeste cu cele 4 linguri de lapte. Cand si crema de pe baia de aburi si ciocolata sunt reci,se adauga ciocolata peste creme si apoi frisca batuta si se amesteca dupa care se adauga caan de zmeura si se amesteca din nou.
Dupa ce toate sunt pregatita ramane sa umplem blaturile cu crema si sa il ornam.
Produsul preferat este: http://shabbychicshop.ro/brompton-rose/161-zaharnita-si-latiera-brompton-rose.html
Particip la concurs!
Tortul cu zmeura este un tort usor de preparat si foarte delicios. Arata-le in fiecare zi celor dragi ce mult ii iubesti cu tortul plin de dragoste si veselie. Poate fi servit in familie,poate fi un cadou pentru iubitul tau sau o persoana draga, sau poate fi chiar un tort aniversar.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios