Tort cu visine si crema de brinza

Se bate untul cu zaharul. Se pun ouale pe rind amestecind bine dupa fiecare. Se amesteca praful de copt cu faina si se inglobeaza in amestec. Se impar

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Blat: 125 g unt
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • 250 g faina
  • 3 linguri finetti
  • 250 g visine; crema: 300 g branza de vaci
  • 3 linguri zahar
  • 300 ml frisca
  • un pachet praf intaritor pentru frisca
  • 250 ml suc de visine
  • un plic glazura rosie
  • 400 g visine

Mod de preparare

Se bate untul cu zaharul. Se pun ouale pe rind amestecind bine dupa fiecare. Se amesteca praful de copt cu faina si se inglobeaza in amestec. Se imparte acest amestec in 2 parti. In una se pune crema de finetti. Se pregateste o tava de tort. Se toarna aluatul maro si se pun deasupra visinele fara simburi. Se pune restul de aluat si se coace compozitia 50 minute la foc potrivit. Se lasa sa se racesca total. Se amesteca brinza de vaci si frisca batuta cu praful intaritor. Se fierbe sucul de visine cu glazura rosie si se pun in ea 400 g visine. Se lasa sa se racesca. Peste blat se pune crema de brinza si se toarna glazura.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors