Fierbem laptele cu faina. Amestecam margarina cu zaharul pudra si o adaugam la amestecul de lapte cu faina cat e cald si il impartim in 2 parti. Intr-
Fierbem laptele cu faina. Amestecam margarina cu zaharul pudra si o adaugam la amestecul de lapte cu faina cat e cald si il impartim in 2 parti. Intr-o parte adaugam cafeaua macinata, romul, iar in crema galbena adaugam visinele. Taiem amandoua piscoturile in 2 foi. Pe foaia maro asezam foaia galbena, ungem cu crema de visine, apoi punem foaia maro, crema si cealalta foaie. Deasupra punem putina crema si razuim ciocolata.
Alte torturi recomandate:
Prajitura cu visine
Prajitura cu crema caramel
Prajitura de casa
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post