Fierbem laptele cu faina. Amestecam margarina cu zaharul pudra si o adaugam la amestecul de lapte cu faina cat e cald si il impartim in 2 parti. Intr-
Fierbem laptele cu faina. Amestecam margarina cu zaharul pudra si o adaugam la amestecul de lapte cu faina cat e cald si il impartim in 2 parti. Intr-o parte adaugam cafeaua macinata, romul, iar in crema galbena adaugam visinele. Taiem amandoua piscoturile in 2 foi. Pe foaia maro asezam foaia galbena, ungem cu crema de visine, apoi punem foaia maro, crema si cealalta foaie. Deasupra punem putina crema si razuim ciocolata.
Alte torturi recomandate:
Prajitura cu visine
Prajitura cu crema caramel
Prajitura de casa
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala