Tort cu visine

Se face un blat obisnuit din 8 oua. Cand este rece se taie capacul , se scobeste blatul si se faramiteaza. Crema: 200 g unt se freaca cu 200 g zahar

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 200g unt
  • 200g zahar pudra
  • 4 oua
  • ciocolata sau 2-3 linguri cacao
  • visine din compot sau proaspete

Mod de preparare

Se face un blat obisnuit din 8 oua. Cand este rece se taie capacul , se scobeste blatul si se faramiteaza.

Crema: 200 g unt se freaca cu 200 g zahar pudra se

adauga 4 galbenuse, ciocolata topita, visine

(cate vrei). Se bat albusele, se amesteca cu blatul faramitat si cu restul cremei. Crema se pune in

scobitura din blat, se acopera cu capacul si se tine

pana a doua zi in frigider. Deasupra se poate pune

gazura de ciocolata sau frisca .


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide