Tortul cu trei feluri de ciocolata este o reteta de tort deosebit ce merita a fi incercat cu siguranta. Cele 3 straturi de ciocolata sunt cremoase, este un tort fin pe placul iubitorilor deserturilor cu ciocolata.
Blatul de ciocolata:
Amestecatzi bine migdalele 60 g zahar pudra si cacao.
Batetzi albusurile spuma cu varful de sare si adaugatzi zaharul pudra putzin cate putzin -40 gr.
Turnatzi compozitzia ,cam 1 cm grosime in forma pusa pe o hartie de copt si lasatzi-o la cuptor 15 minute.
Imediat ce atzi scos blatul din cuptor rasturnatzi si scoatzeti hartia..Lasatzi-l la racit.
Mousse de ciocolata alba:
Am pus la inmuiat in apa rece gelatina -o foaie.
am pregatit frisca
am pus pe foc smantana si am dat in clocot--am folosit frisca 125 ml
am adaugat ciocolata alba rasa si am amestecat sa se topeasca
Am scos gelatina din apa rece am bagat-o in microunde la 40 de grade 50 secunde si am turnat-o peste ciocolata alba.
lasatzi crema sa ajunga la temperatura camerei si adaugatzi frisca.
Celelalte doua mousse-uri se prepara la fel.
Apoi am pus cele trei creme peste blatul racit
trebuia un rand alb ,mie mi sa parut multa crema alba si am pus doua randuri.
apoi l-am pus la rece cateva ore
trebuia sa stea pana maine dar ai mei nu au avut rabdare
reteta de tort cu trei feluri de ciocolata a fost propusa de Nasia_S pe forum culinar.
Lasati tortul cu trei feluri de ciocolata la rece si serviti felii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post