Tort cu stafide si rahat

Am amestecat untul cu zaharul, am adaugat apoi cate un ou pe rand si cate o lingura de faina. Dupa aceea, am amestecat cu praful de copt apoi am adaug

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 270 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 270 gr unt
  • 7 oua
  • o lingurita de praf de copt
  • bucatele de rahat
  • stafide
  • glazura de ciocolata

Mod de preparare

Am amestecat untul cu zaharul, am adaugat apoi cate un ou pe rand si cate o lingura de faina.

Dupa aceea, am amestecat cu praful de copt apoi am adaugat bucatelele de rahat si stafidele date prin faina.

Am glazurat cu ciocolata si am dat la copt 45 de minute la 180 grade Celsius.
Reteta Tort cu stafide si rahat a fost propusa de Adriana Nicoleta

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa

Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide