Smantana se bate spuma cu zaharul tos si vanilat. Doua bucati de gelatina se inmoaie in lapte timp de 10 minute, se fierbe pana face margelute. Se ra
Smantana se bate spuma cu zaharul tos si vanilat. Doua bucati de gelatina se inmoaie in lapte timp de 10 minute, se fierbe pana face margelute. Se raceste sa fie caldut si se amesteca cu smantana. Se desarta in forma de tort si se pune la frigider.
A treia bucata de gelatina se inmoaie in sirop timp de 10 minute si se fierbe ca mai sus. Se raceste putin si se toarna peste smantana, se tine la frigider pana se intareste. Pe stratul de smantana se pot pune fructe. De ex: zmeura cu sirop rosu, kiwi cu sirop verde, ananas cu sirp galben etc. Este un desert usor si foarte gustos.
Truc: se controleaza forma de tort sa nu fie defecta si in caz ca este, se acopera locul respectiv cu folie de aluminiu. Siropul caldut se toarna numai cand smantana este intarita.
Alte torturi recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post