Tortul cu ricotta este un tort delicios cu crema de branza perfect pentru a potoli pofta de dulce.
Blat:
-mixam albusurile spuma cu 1 praf de sare, dupa care adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Adaugam galbenusurile unul cate unul amestecand bine dupa fiecare. Adaugam faina cernuta cu praful de copt si plicul de zahar vanilat. Amestecam usor cu o lingura si turnam in tava tapetata cu hartie de copt (eu am oprit 2 linguri din compozitie si am amestecat putin colorant rosu dupa care am adaugat-o peste compozitia alba).
Crema 1:
-mixam frisca bine dupa care adaugam ciocolata topita (pe baie de aburi) si amestecam bine cu o lingura pana se omogenizeaza. La final adaugam ricotta care am mixat-o putin si amestecam usor. Dupa care amestecam cu frisca batuta bine.
Crema 2:
- Mixam branza de vaci cu iaurtul, adaugam ciocolata topita cu 50 ml frisca. Omogenizam si adaugam gelatina pregatita conform intructiunilor de pe plic (eu am folosit doar 5 linguri apa) amestecam si dam 10 minute la frigider.
Asamblare:
-blatul de tort il taiem in 3 .Asezam prima foaie, insiropam, adaugam crema 1, adaugam alta foaie, insiropam si peste crema a 2 a. Dupa ultima foaie insiropata si decoram
Am decorat cu frisca si fructe kiwi
Cu un produs philips mi-as usura munca si as injumatati timpul de facut prajituri sau mancaruri si ar iesi mai gustoase mancarurile
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post