Tort cu portocale si piscoturi

Se amesteca bine ouale cu gelatina, zaharul si o sticluta de suc de portocale, pe foc mic. Se lasa la racit, apoi se adauga frisca si fructele glasat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr piscoturi de sampanie
  • 3 oua
  • 2 sticlute cu suc de portocale
  • 10 foi de gelatina
  • 200 gr zahar
  • 500 gr frisca
  • 8 portocale
  • fructe glasate

Mod de preparare

Se amesteca bine ouale cu gelatina, zaharul si o sticluta de suc de portocale, pe foc mic. Se lasa la racit, apoi se adauga frisca si fructele glasate. Intr-un vas tapetat cu celofan se pun felii de portocale, apoi piscoturi insiropate, un strat de crema, apoi din nou piscoturi, felii de portocale si crema. Ultimul strat va fi din piscoturi. Se adauga celofan deasupra si se pune peste vas o farfurie plata.


Se pune la rece iar a doua zi tortul se rastoarna. Se serveste rece.

Alte retete de dulciuri:

Cozonac moldovenesc

Prajitura snikers

Tort diplomat

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors