Intr-un ibric se amesteca zaharul si pudra de cacao cu cateva lingurite de lapte. Cand se infierbanta amestecul, se pune ciocolata rupta in bucatele.
Intr-un ibric se amesteca zaharul si pudra de cacao cu cateva lingurite de lapte. Cand se infierbanta amestecul, se pune ciocolata rupta in bucatele. Se amesteca si se da deoparte. Se freaca spuma untul taiat bucatele si se inglobeaza pe rand cate un galbenus. Amestecul de cacao si lapte, caldut, se toarna putin cate putin si se amesteca. Albusurile se bat spuma si se inglobeaza foarte usor in crema de unt. La sfarsit se pun in crema fructe glasate si bucatele de ciocolata. Piscoturile se pun pe un platou si se acopera cu crema.
Se niveleaza crema cu un cutit lung, udat cu apa si se imbraca tortul in frisca. Alte retete de dulciuri:
Tort cu capsuni
Ciocolata de casa
Tiramisu
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post