Am pregatit o tava cat jumatate din cea de chec- cu folie inauntru. Am amestecat cam 150 de grame biscuiti (farmitati, rupti bucati mici) cu unt cat o
Am pregatit o tava cat jumatate din cea de chec- cu folie inauntru. Am amestecat cam 150 de grame biscuiti (farmitati, rupti bucati mici) cu unt cat o nuca. Am turnat in tava uniformizind compozitia si am apasat bine. Am dat pepenele pe razatoare si a rezultat un piure. Am pus gelatina in apa rece pentru 5 minute, dupa instructiunile de pe plic. Am dizolvat-o apoi in putina apa calda (in care dizolvasem si mierea) si am amestecat-o cu piure-ul de pepene. Quark-ul l-am amestecat cu iaurtul si deasupra am adaugat piure-ul de pepene cu gelatina (racite complet).
Am pus compozitia alba peste blatul de biscuiti si am dat la frigider pina a doua zi.
Reteta Tort cu pepene galben a fost propusa de Gabriela Carmen
Alte retete:Tort cu pepene rosu
Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...
Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa