Pentru tortul fara ou se framanta pe masa de aluat faina cu nucile macinate, zaharul pisat, untul proaspat, laptele si sarea. Se face un sul gros care se imparte in cinci parti.
Pentru tortul fara ou se framanta pe masa de aluat faina cu nucile macinate, zaharul pisat, untul proaspat, laptele si sarea. Se face un sul gros care se imparte in cinci parti, se acopera cu un servet si se lasa sa stea o ora la racoare. Fiecare bucata se intinde pe rand, pe fundul formei de tort, presarat cu faina, si se coace la cuptor la foc potrivit. Foile coapte se desprind cu grija pe margini, cu un cutit ascutit. Cand toate foile sunt coapte, se pune intre ele un strat subtire de marmelada de caise. Deasupra, peste stratul de marmelada, se presara nuci prajite putin si tocate marunt. In loc de marmelada tortul se poate glasa cu ciocolata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post