Tort cu nuca si mere

Se amesteca galbenusurile rascoapte, rase prin razatoarea fina, impreuna cu galbenusurile crude si zaharina si untul frecat spuma. Se adauga nucile si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 galbenusuri rascoapte
  • 3 galbenusuri crude
  • 2 pastile de zaharina
  • 100 gr. unt
  • 60 gr. nuci
  • 2 galbenusuri
  • 2 mere mari
  • o pastila de zaharina pentru albus

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile rascoapte, rase prin razatoarea fina, impreuna cu galbenusurile crude si zaharina si untul frecat spuma. Se adauga nucile si se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt. Se coace 3/4 ora, se lasa la racit. Apoi se pun deasupra albusurile batute spuma, la

care s-a adaugat zaharina pisata si merele rase marunt.
Este recomandat persoanelor care sufera de diabet

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu ansoa, naut si rucola

  Am preparat o salata consistenta cu naut, picanta de la rucola si cu ansoa. Perfecta pentru cina !!!!

Salata cu ansoa, naut si rucola
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide