Se bat ouale cu zaharul pina avem o spuma alba si cremoasa. Se adauga faina, praful de copt. Amidonul, migdalele macinate si se amesteca usor. Se pune
Se bat ouale cu zaharul pina avem o spuma alba si cremoasa. Se adauga faina, praful de copt. Amidonul, migdalele macinate si se amesteca usor. Se pune compozitia in tava de tort si se coace la foc potrivit. Se lasa sa se racesca foarte bine si se taie in 2. Se unge blatul de jos cu gemul de pere. Se incalzeste vinul si se dizolva ness-ul. Se pune gelatina la muiat si se amesteca apoi cu compozitia de ness. Se bate frisca cu inatritorul si se incorporeaza gelatina. Se amesteca si se da la rece 30 min. Se umple tortul cu crema si se da la rece pina in momentul servirii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post