Blatul. Se freaca bine zaharul pisat fin cu vanilia, untul, ouale intregi si galbenusurile rascoapte. Se adauga apoi migdalele curatate si pisate fin
Blatul. Se freaca bine zaharul pisat fin cu vanilia, untul, ouale intregi si galbenusurile rascoapte. Se adauga apoi migdalele curatate si pisate fin. La sfarsit se adauga
faina si se mai amesteca putin. Se pune in forma neunsa toata compozitia. Se coace blatul pe jumatate.
Se unge blatul cu marmelada de caise, peste care se asaza feliile de mere fierte in sirop si presarate cu scortisoara, alune prajite si macinate, stafide, totul stropit cu rom.
Glazura. Galbenusurile se freaca cu zahar in care se includ alunele prajite, romul, albusurile si faina.
Aceasta compozitie se toarna peste tort si se presara cu alune sau migdale macinate si se mai coace putin ca sa se prinda glazura.
Pofta buna!
Alte retete de tort recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post