Tort cu martipan in forma de numar

Amestecam ingredientele cu exceptia martipanului si a glazurii. Framantam pana obtinem un aluat usor de format. Intindem martipanul subtire (in forma

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 15 dkg martipan
  • 5 dkg margarina
  • 5 dkg glazura de tort
  • 10 dkg piscoturi (bucati)
  • 5 dkg nuca (macinata)
  • 2 linguri rom
  • 2 linguri cacao (fara zahar)
  • 2 linguri gem de caise

Mod de preparare

Amestecam ingredientele cu exceptia martipanului si a glazurii. Framantam pana obtinem un aluat usor de format. Intindem martipanul subtire (in forma de dreptunghi) si il umplem cu aluatul rulat si le impachetam. Apoi formam numarul pe care il dorim si glazuram tortul cu martipan
Alte retete prajituri recomandate

Tarta cu visine

Prajitura cu visine

Prajitura cu caise

Tiramisu

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala