Tort cu marmelada de caise

Se freaca untul cu zaharul, dupa care se include faina cernuta. Se coace blatul, se umple cu marmelada in care s-au inclus albusurile spuma. Se orne

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 240 gr unt
  • 70 gr zahar vanilat
  • 280 gr faina
  • Umplutura:
  • marmelada de caise
  • 4 albusuri
  • Garnitura:
  • zahar
  • jumatati de caise curatate si fierte in sirop

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, dupa care se include faina cernuta.

Se coace blatul, se umple cu marmelada in care s-au inclus albusurile spuma.

Se orneaza cu jumatati de caise fierte in sirop de zahar.
Pofta buna!

Alte torturi recomandate:

Tort cu zmeura

Tort de ciocolata alba cu inima roz de zmeura

Tort de inghetata cu zmeura

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cozonac cu dovleac

m-am inspirat de la Laura Adamache cu mici modificari in rest reteta este superba

Desert cozonac cu dovleac
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala