Tort cu Maracuja

Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat si se coace un biscuite la 170°C circa 15 minute, grija sa nu se arda. Se scoate si se lasa la ra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr faina
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 3 lingurite rase praf de copt
  • 75gr zahar
  • 1 vanilie
  • 500gr branza fina de vaci
  • 250 ml frisca
  • 250 ml suc de maracuja
  • 250 ml suc de portocale rosii
  • 12 foi gelatina alba
  • 100gr zahar
  • 1 jeleu rosu
  • inca o data 250 ml suc de maracuja

Mod de preparare

Se amesteca bine toate ingredientele pentru blat si se coace un biscuite la 170°C circa 15 minute, grija sa nu se arda. Se scoate si se lasa la racit. Pentru crema se inmoaie gelatina in apa rece. Branza de vaci se amesteca cu zahar si sucul de portocale rosii si maracuja apoi cu gelatina topita. Se pune deoparte si se bate frisca bine apoi se amesteca cu crema.

Se prepara un jeleu rosu (guss) cu 250 ml suc de maracuja si se amesteca cu crema. Se toarna totul peste blat intr-o forma cu peretii detasabili si se baga la frigider pentru 3 ore.

Se orneaza cu ciocolata alba topita si cocos.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide