Se amesteca untul cu zaharul si ouale. Se adauga zaharul vanilat si macul macinat, zeama de lamaie, iar apoi praful de copt amestecat cu faina. Se am
Se amesteca untul cu zaharul si ouale. Se adauga zaharul vanilat si macul macinat, zeama de lamaie, iar apoi praful de copt amestecat cu faina. Se amesteca bine toate ingredientele si se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace la foc mediu. Dupa ce s-a racit, se taie in doua, se stropeste cu esenta de rom, se unge cu dulceata si se glazureaza cu ciocolata. Se amesteca bine zaharul pudra cu apa fierbinte si ciocolata topita pana devine neteda, dupa care se toarna peste blat si se lasa sa se usuce.
Alte retete de tort recomandate:
Tiramisu
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post