Tort cu iaurt si fructe

Biscuitii tocati se plamadesc cu putin lapte, si se toarna intr-o forma speciala pentru tort. Se baga la frigider. Branza se amesteca cu cele 4 iaurt

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet biscuiti tocati (2.500 g)
  • Lapte
  • 4 pahare iaurt (dupa gust)
  • 250 g branza
  • Fructe (de sezon)
  • 1 plic gelatina
  • 100 ml frisca

Mod de preparare

Biscuitii tocati se plamadesc cu putin lapte, si se toarna intr-o forma speciala pentru tort. Se baga la frigider. Branza se amesteca cu cele 4 iaurturi, cu praful de gelatina dizolvat in apa clocotita, iar cand incepe sa se intareasca, se adauga si frisca. Blatul din biscuiti se unge cu aceasta crema si se orneaza cu fructe.

Alte prajituri simple recomandate

Prajitura cu visine

Prajitura cu prune

Prajitura caise

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Coliva de grau

Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...

Coliva de grau
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala