Biscuitii tocati se plamadesc cu putin lapte, si se toarna intr-o forma speciala pentru tort. Se baga la frigider. Branza se amesteca cu cele 4 iaurt
Biscuitii tocati se plamadesc cu putin lapte, si se toarna intr-o forma speciala pentru tort. Se baga la frigider. Branza se amesteca cu cele 4 iaurturi, cu praful de gelatina dizolvat in apa clocotita, iar cand incepe sa se intareasca, se adauga si frisca. Blatul din biscuiti se unge cu aceasta crema si se orneaza cu fructe.
Alte prajituri simple recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu prune
Prajitura caise
Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...
Coliva de grauIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala