Deasupra, tortul de fructe si gelatina, il ornam cu desen floral din fructe crude peste care punem un strat din suc aromat cu gelatina.
Pentru blatul tortului cu fructe si gelatina, se freaca galbenusurile cu zahar, se adauga sare, coaja si zeama de lamaie, apoi albusurile batute spuma, iar la urma faina. Se coace in tava tapetata cu ulei si faina la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se taie cu cutitul si se fac 3 foi. Crema - 200 g unt, 200 g zahar, 200 g crema de castane, 100 g alune sau nuca macinata, 300 ml vin rosu. Se freaca toate spuma, apoi ungem foile insiropate cu suc de fructe aromat. se fierb cu zahar, dupa care se pun 20 g gelatina.
Amestecam bine si punem in trei vase identice fructe diferite - visine, capsuni si portocale, deasupra turnam 300 ml de vin cu gelatina si lasam sa se intareasca pana a doua zi. A doua zi punem foaie, ungem cu crema, punem un strat de fructe aspicate, iar foaie, iar crema si fructe. Deasupra, tortul de fructe si gelatina, il ornam cu desen floral din fructe crude peste care punem un strat din suc aromat cu gelatina, care le pastreaza culoarea intacta si un luciu elegant.
Deasupra, tortul de fructe si gelatina, il ornam cu desen floral din fructe crude peste care punem un strat din suc aromat cu gelatina, care le pastreaza culoarea intacta si un luciu elegant.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post