Se scot fructele de padure din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare. Se separa cele 3 blaturi si se insiropeaza mai ales pe margini cu apa
Se scot fructele de padure din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare. Se separa cele 3 blaturi si se insiropeaza mai ales pe margini cu apa cu esenta de vanilie (doar cateva picaturi). Se prepara crema si frisca conform indicatiilor de pe ambalaj si se incepe aranjarea cremei si a fructelor pe primele 2 blaturi. Se orneaza apoi dupa preferinte blatul superior, doar cu frisca si fructele de padure.
Se poate servi imediat, neaparat cu sampanie sau lichioruri dulci.
Alte retete recomandate:
Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...
Omleta cu dovlecel si telemea de oaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala