Fierbem 2 dl de kefir cu gelatina 3 minute. Amestecam bine restul ingredientelor cu exceptia fructelor si le adaugam la kefirul cu gelatina. Turnam am
Fierbem 2 dl de kefir cu gelatina 3 minute. Amestecam bine restul ingredientelor cu exceptia fructelor si le adaugam la kefirul cu gelatina. Turnam amestecul intr-o forma de cozonac rotunda presarata cu faina si adaugam fructele maruntite. Dupa ce s-a intarit il intoarcem pe o farfurie de servit.
Alte retete de tort
Tiramisu
Tort de ciocolata
Tort visine
Nu prea e nevoie de multe cuvinte pentru această reţetă. Am să vă spun doar că este desertul perfect pentru o duminică...
Placinta invartita cu mereIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala