Tort cu fructe caucazian

Fierbem 2 dl de kefir cu gelatina 3 minute. Amestecam bine restul ingredientelor cu exceptia fructelor si le adaugam la kefirul cu gelatina. Turnam am

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 dl kefir caucazian
  • 12 g gelatina
  • 10 dkg zahar pudra
  • 10 dkg fructe (piersici
  • capsuni
  • mere
  • pere
  • zmeura)

Mod de preparare

Fierbem 2 dl de kefir cu gelatina 3 minute. Amestecam bine restul ingredientelor cu exceptia fructelor si le adaugam la kefirul cu gelatina. Turnam amestecul intr-o forma de cozonac rotunda presarata cu faina si adaugam fructele maruntite. Dupa ce s-a intarit il intoarcem pe o farfurie de servit.
Alte retete de tort

Tiramisu

Tort de ciocolata

Tort visine

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta invartita cu mere

Nu prea e nevoie de multe cuvinte pentru această reţetă. Am să vă spun doar că este desertul perfect pentru o duminică...

Placinta invartita cu mere
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala