Tort cu fructe

1 Se amesteca toate ingredientele-oua, zahar, faina, praf de copt si se coace un blat de tort. Cand s-a racit, se taie in doua. 2.Se amesteca frisca c

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat: 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 6 linguri de faina; 600g. frisca
  • 200g.zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 kiwi
  • 2 banane
  • 1 cutie compot de ananas
  • 1 borcan compot de caise
  • bezele(din comert)
  • fructe confiate

Mod de preparare

1 Se amesteca toate ingredientele-oua, zahar, faina, praf de copt si se coace un blat de tort. Cand s-a racit, se taie in doua.

2.Se amesteca frisca cu zaharul.

3.Se pune prima foaie de tort pe platou, se stropeste cu sirop din compot, apoi se intinde un strat de frisca,peste care se pun fructele taiate si amestecate. Din nou frisca, apoi al doilea blat. Se imbraca tortul in frisca si se orneaza cu fructe, bezele si fructe confiate.

Se tine la rece 1 ora.
Se serveste taiata felii si un vin alb sec.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide