Pentru tort cu frisca si nutella se face cafea la ibric si se lasa la racit. Se bat galbenusurile cu zaharul pana se obtine o spuma clara si se lasa deoparte.
Pentru tort cu frisca si nutella se face cafea la ibric si se lasa la racit. Se bat galbenusurile cu zaharul pana se obtine o spuma clara si se lasa deoparte. Se bate frisca. Se uneste frisca batuta cu galbenusurile de mai sus. Se ia un vas ,eu am folosit o uala deoarece am congelatorul mic, vasul respectiv al ambracam in foaie de aluminiu tot interiorul. Luam cate un piscot si al amuiem in cafeaua facuta la ibric si acoperim fundul vasului,apoi se acopera si pereti vasului. Se torna jumate din crema obtinuta mai sus in vasul ambracat in piscoturisi se arunca in crema pusa in vas bucatele de cioc. Se acopera crema de tort din nou cu piscoturi inmuiate in cafea(daca vasul este inalt mai puneti piscoturi si mai sus ,vasul nu trebuie sa se mai vada),crema ramasa se amesteca cu nutela si se toarna in vas,se acopera din nou cu piscoturi si se da la congelator 24 ore,ea trebuie scoasa cu 2 ore inainte de a fi servita .(de preferat ar fi sa gasiti piscoturile pavezini sau alta firma asta nu conteaza dar sa nu fie cele normale eu am facut cu cele suptiri nu cu piscoturile noastre din romania,mi se par prea groase). Cand tai tortul cu frisca si nutella poti sa faci niste dungi cu toping de capsuni(e siropul de se pune peste inchetate da bine nutela cu capsuni)
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor