Tort cu fanta

Peste blatul tortului cu fanta punem o crema din 1 l de fanta, 3 budinci de vanilie, 150 g zahar.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar si
  • 5 linguri de faina
  • crema:
  • 1 l de fanta
  • 3 budinci de vanilie
  • 150 g zahar
  • biscuiti

Mod de preparare

In tava dreptunghiulara, pentru tortul cu fanta,  se face un blat din 5 oua, 5 linguri de zahar si 5 linguri de faina. Peste blat punem o crema din 1 l de fanta, 3 budinci de vanilie, 150 g zahar, care se fierb la Bain-Marie. Peste crema se pune un rand de biscuiti fini inmuiati in lapte (Petit beurre), iar deasupra glazura de ciocolata si frisca.

 


Tortul cu fanta se serveste cu glazura de ciocolata si frisca.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors