Se topeste ciocolata in baie de aburi. Se separa galbenusurile de albusuri. Se pun intr-un vas cele 200 gr. margarina, se amesteca cu zaharul si zaha
Se topeste ciocolata in baie de aburi. Se separa galbenusurile de albusuri. Se pun intr-un vas cele 200 gr. margarina, se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, pina devine o crema consistenta. Se incorporeaza apoi ciocolata si galbenusurile.
Se bat albusurile spuma, se adauga faina in poaie, apoi se adauga incet si galbenusurile.
Se toarna compozitia in doua tavi pe fundul carora s-a pus hirtie pergament unsa cu margarina. Se tin la cuptor la 180 grade circa 30 min. Se incalzeste intr-o cratita dulceata si lichiorul de portocale, care se intinde pe fiecare dintre blaturile care intre timp s-au racit.
Alte retete recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post